Új jelszó kérése

Dali Rubicon 2 állványos hangfal

Dali-Rubicon-2-hangfal
Dali-Rubicon-2-hangfal
Dali-Rubicon-2-hangfal
Dali-Rubicon-2-hangfal
Dali-Rubicon-2-hangfal
Dali-Rubicon-2-hangfal
Dali-Rubicon-2-hangfal
Dali-Rubicon-2-hangfal

Kérje egyedi ajánlatunkat! Dali Rubicon 2 állványos hangfal, mely a Dali monitor hangfal kínálatának egyik legsikeresebb képviselője, ami megnyerő külsejével és hangzásával biztosan sokak kedvencévé válik.Kérdése van? + 36 30 670 1767 (munkanapokon: 8-18 óráig). A feltüntetett hangfal, lejátszó, erősítő, kábel és kiegészítő árak tartalmazzák az ÁFA összegét, azaz bruttó árak!

Hivatalos garancia | Díjtalan szállítás


 

Hivatalos garancia
:
Ingyenes szállítás 20.000 Ft feletti vásárlás esetén
:
Audiophile & High End >Hangfal & Hangfalszett
599 990 Ft599990
Kedvencekhez
Nyomtat
Kérdés a termékről
Termékismertető - Specifikáció
Termékismertető - Specifikáció

Dali Rubicon 2 állványos hangfal tulajdonságai:

 

Széria RUBICON
Frequencia tartomány (+/-3 dB) [Hz] 50 - 26.000
Érzékenység [2,83 V/1 m) [dB] 87.0
Névleges Impedancia [Ω] 4
Maximum SPL [dB] 107
Ajánlott Erősítő Teljesítmény [W] 40 - 150
Keresztváltási Frequencia [Hz] 3,1
Keresztváltási elve 2-way
High frequency driver, Quantity 1 x 29 mm
Mély Hangsugárzó 1 x 6½"
Bemeneti Csatlakozó Egyetlen vezeték
Mágneses Árnyékolás No
Ajánlott Elhelyezés Polcon vagy állványon
Ajánlott Faltól Való Tásvolság [cm] 20 - 120
Max. Méterek Alaplappal és Előlappal (MAxSZxMÉ) [mm] 353 x 195 x 335
Tömeg [kg] 8.0

A RUBICON 2 állványos hangfal a kompakt méret és a nagy hangteljesítmény tökéletes ötvözete. A masszív MDF hangfal háznak köszönhetően a RUBICON 2 tökéletes munkakörnyezetet biztosít ultrakönnyű 29 mm-es lágy szövet magas sugárzójának, 6.5 colos hüvelykes elemi rost low-loss mélysugárzójának, valamint arany bevonatú csatlakozóinak. Részletekben gazdag lenyűgöző hangzás, meglepően nagy basszus visszaadással mind a pontosság, mind pedig az időzítés szempontjából.

Low-loss technológia
A RUBICON sorozatban használt tölcsér az EPICON technológiájából merít és könnyű, merev és véletlenszerűen egyenletlen szerkezete van. Ez csökkenti a motor központi részének összetettségét, biztosítja az egyenletes mozgást, nagymértékben csökkenti a felületi rezonancia fellépésének lehetőségét és rendkívül alacsony torzítást hoz létre a RUBICON sorozatban. A puha low-loss gumi perem kizárólag a RUBICON sorozat számára lett kialakítva és testreszabva, a komponensek pedig egy alumínium házban találhatóak, amelyet a tölcsér és a mágnes rendszer körüli maximális légáramlás céljából terveztünk.

Magas sugárzók
A RUBICON sorozatban a magas frekvenciák lenyűgöző megszólaltatásához a DALI a külön működő lágy szövet magas sugárzóiból építkező hibrid magas sugárzó konfigurációt használja. A RUBICON sorozatban használt hangtekercset úgy terveztük, hogy nagyon könnyű és rugalmas legyen a szélesebb frekvencia sávszélesség elérése érdekében. Ezt a könnyebb hangtekercset egy erőteljes ferrit mágnes belsejébe helyeztük, amely irányítja annak mozgását. A ribbon magas sugárzó a széles hangszórás mestere és a lágy szövettel kombinálva a magas sugárzó már 2,5 KHz-től szól Ez az ultra széles hangszórással ötvözött extrém sávszélesség a DALI hangzás filozófiájának fontos részévé vált.