Új jelszó kérése

Dali Epicon 8 High End álló hangfal

Dali Epicon 8
Dali Epicon 8
Dali Epicon 8
Dali Epicon 8
Dali Epicon 8
Dali Epicon 8
Dali Epicon 8
Dali Epicon 8
Dali Epicon 8
Dali Epicon 8
Dali Epicon 8
Dali Epicon 8
Dali Epicon 8
Dali Epicon 8
Dali Epicon 8
Dali Epicon 8

Kérje egyedi ajánlatunkat! Dali Epicon 8 álló hangfal, mely a Dali hangfal családok közül a zászlóshajónak tekinthető Epicon sorozat álló hangsugárzója. Megrendelés esetén a Dali Epicon hangsugárzók szállítási ideje akár 2-3 hét is lehet.


 


Kérdése van? + 36 30 670 1767 (munkanapokon: 8-18 óráig). A feltüntetett hangfal, lejátszó, erősítő, kábel és kiegészítő árak tartalmazzák az ÁFA összegét, azaz bruttó árak!

Hivatalos garancia | Díjtalan szállítás


 

Hivatalos garancia
:
Ingyenes szállítás
:
Raktáron van
:
Audiophile & High End >Hangfal & Hangfalszett
4 199 990 Ft4199990
Kedvencekhez
Nyomtat
Kérdés a termékről
Termékismertető - Specifikáció
Termékismertető - Specifikáció

Dali Epicon 8 álló hangfal tulajdonságai:

Széria EPICON
Frequencia tartomány (+/-3 dB) [Hz] 35 - 30,000
Érzékenység [2,83 V/1 m) [dB] 89.0
Névleges Impedancia [Ω] 5
Maximum SPL [dB] 112
Ajánlott Erősítő Teljesítmény [W] 50 - 500
Keresztváltási Frequencia [Hz] 550 / 3,100 / 15,000
Hibrid magassugárzó modul, Szuper magas frekvenciás hangsugárzó, Mennyiség 1 x 10 x 55 mm
Hibrid magassugárzó modul, Szuper magas frekvenciás hangsugárzó, Membrán típus Szalag
Hibrid magassugárzó modul, Magas frekvenciás hangsugárzó, Mennyiség 1 x 29 mm
Hibrid magassugárzó modul, Magas frekvenciás hangsugárzó, Membrán típus Lágy textil dóm
Közép Hangsugárzó 1 x 6½"
Midrange driver, Diaphragm type Fa szálas kúp
Mély Hangsugárzó 2 x 8"
Low frequency driver, Diaphragm type Fa szálas kúp
Hangfaldoboz Típusa Bass Reflex
Bass Reflex Tuning Frequencia [Hz] 28.0
Bemeneti Csatlakozó Kettős erősítés
Mágneses Árnyékolás No
Ajánlott Elhelyezés Padló
Ajánlott Faltól Való Tásvolság [cm] > 35
Max. Méterek Alaplappal és Előlappal (MAxSZxMÉ) [mm] 1262 x 353 x 497
Méretek, Hangfaldoboz (MAxSZxMÉ) [mm] 1225 x 264 x 485
Tömeg [kg] 47.5
Tartozékokkal Bázis
Kezelési útmutató
Mikroszálas törlőkendő
Gumigyűrűk
Tüskék M10
Terminál linkek

Az EPICON sorozat abszolút csúcsa az EPICON 8, mely drámaian gazdag és részletes hangot varázsol elénk, miközben rabul ejti az érzékeinket. Ez a hangsugárzó az eredménye annak a szenvedélyes, fáradhatatlan munkának mely azért folyt, hogy elérjük a tökéletességet.

Készüljön fel olyan zenei élvezetre, mint még soha - és egy gyönyörű szoborszerű dizájnra, melyet a vendégei irígyelni fognak.

Meghajtók
Az Epicon 8 két 8"-os mélysugárzóját kiegészíti a 6 ½"-os középsugárzó, amely rétegekre választja szét a felvételt és ennek köszönhetően finoman elkülöníthető az énekhang a hangszerektől. A mélysugárzóknál alkalmazott úttörő technológiát, a Linear Drive Magnet System-et (lineáris meghajtású mágnes rendszert) kiegészíti a hibrid ribbon / lágy dóm magassugárzó modul. Mindez közvetíti számunkra az EPICON család legnagyobb és leginkább teret kitöltő hangzását. Valójában ez egy "3 + ½-utas" konstrukció.

Multi-rétegű hangsugárzó dobozok
Az EPICON 8 minden oldala 6 különálló rétegű MDF-ből áll, az összes össze van ragasztva. Az EPICON 8-ban ezek rögzítve vannak a kabinet 63 mm-es többrétegű MDF gerincéhez, amely 10 mm-rel vastagabb, mint az EPICON 2 és az EPICON 6 gerince - mindezt a kontrollált hangzás megtartása érdekében. CNC marási eljárással készültek a gerincnél a bass reflex nyílásokhoz és csatlakozókhoz alkalmazott mélyedések és lyukak.

A 33 mm vastag kétrétegű előlap biztosítja, hogy a meghajtók által keltett energia az akusztikus energiaként kerüljön lesugárzásra és nem pedig a hangfaldoboz rezgéseként. Az előlap ívelt alakja is kulcsfontosságú tényező a stabil akusztikai alapokhoz.

Az EPICON 8 doboza belül két azonos méretű kamrára van osztva a mélysugárzók számára és egy extra kamra a középfrekvenciákat szolgálja. A mélysugárzó kamrák lehetővé teszik a kabinet hangtuningját, melyet azonosan kell elvégezni, de mégis teljesen függetlenül mindkét mélysugárzó esetében. A középfrekvenciás kamra lehetővé teszi, hogy a hangsugárzó reprodukálja a kritikus frekvenciákat, melyek például az emberi hangokkal kapcsolatosak, mindezt a rendszer más részeire gyakorolt interferencia nélkül.

Két bass-reflex nyílás található a hangfaldoboz hátoldalán, melyek olyan közel helyezkednek el a mélysugárzókhoz, amennyire csak lehetséges. Mindkét reflex-cső mindkét végén domborúan kúpos alakú, hogy minimalizálják a port által keltett turbulenciát. A dobozok legalján található a vezetékekkel szerelt keresztváltó melyet szintén külön saját zárt dobozban építettek be - mely így mentes a bass-reflex doboz belsejében fellépő nyomáskülönbségektől.

Ezek a partíciók, valamint a belső merevítések nagyon gondosan lettek elhelyezve az EPICON 8-ban. A DALI elsődleges filozófiáját követve, az időzítés optimalizálása minden szempontból fontos, így a szabad légáramlás elengedhetetlen a tökéletes hangélményhez.

The absolute pinnacle of the EPICON series, the EPICON 8 delivers dramatically rich and detailed sound that will blow your mind and captivate your senses. This incredible loudspeaker is the result of a passionate, tireless quest for perfection. Prepare yourself for true musical indulgence like never before and for a beautifully statuesque design that will grace any home.