Cofidis Áruhitel

  • A Cofidis Standard Áruhitel a normál kategóriákból elérhető, ahol az akciós termékekre is igénybe vehető az áruhitel és a regisztrációval járó törzsvásárlói kedvezmény is érvényesíthető.
  • A Cofidis Áruhitel keretein belül 0 % THM-mel megvásárolható termékeket ebből a kategóriából rendelheti meg (ha nem talál itt terméket, akkor jelenleg nincs 0 % THM-el elérhető termékünk). 0 % THM konstrukcióban megvásárolni kívánt termék esetén semmilyen egyéb kedvezmény nem érvényesíthető, így a regisztrációval járó Törzsvásárlói kedvezmény sem és akciós termék megvásárlása sem lehetséges.
  • A hitelkalkulátort a termék részletek alatt érheti el vagy a kosár oldalon a részletes kalkulátor alapján kalkulálhat. Egy rendelésen belül nem lehet Standard és 0 % THM konstrukciójú termék, azokat külön rendelésként szükséges leadni.
  Egy megrendelésen belül NEM lehet több konstrukció, tehát nem lehet egy Standard áruhitellel megvásárolható és egy 0 % THM-mel megvásárolható termék egy rendelésen belül. A hitel elbírálását minden esetben a Cofidis végzi, semmilyen ráhatásunk nincs a folyamatra, sem a hitelbírálat eredményére. Tájékoztatjuk, hogy az áruhitellel megrendelt termék(ek) beszerzése a Cofidis pozitív visszajelzését követően kezdődik meg.
  Jelenleg nincs ilyen termékünk!
  Keresendő kifejezés
  Keresés típusa
  ÉS (mindegyik szó szerepel)
  VAGY (bármely szó szerepel)
  Keresés kategóriában
  Összes kategória
  Miben keressen
  Név
  Rövid leírás a termékről
  Termék részletes tulajdonságai
  Egyéb választható tulajdonságok
  Termék paraméterek
  Minimális ár
  Ft
  Maximális ár
  Ft