Cofidis Áruhitel

  • A Cofidis Standard Áruhitel a normál kategóriákból elérhető, ahol az akciós termékekre is igénybe vehető az áruhitel és a regisztrációval járó törzsvásárlói kedvezmény is érvényesíthető.
  • A Cofidis Áruhitel keretein belül 0 % THM-mel megvásárolható termékeket ebből a kategóriából rendelheti meg (ha nem talál itt terméket, akkor jelenleg nincs 0 % THM-el elérhető termékünk). 0 % THM konstrukcióban megvásárolni kívánt termék esetén semmilyen egyéb kedvezmény nem érvényesíthető, így a regisztrációval járó Törzsvásárlói kedvezmény sem és akciós termék megvásárlása sem lehetséges.
  • A hitelkalkulátort a termék részletek alatt érheti el vagy a kosár oldalon a részletes kalkulátor alapján kalkulálhat. Egy rendelésen belül nem lehet Standard és 0 % THM konstrukciójú termék, azokat külön rendelésként szükséges leadni.
  Egy megrendelésen belül NEM lehet több konstrukció, tehát nem lehet egy Standard áruhitellel megvásárolható és egy 0 % THM-mel megvásárolható termék egy rendelésen belül. A hitel elbírálását minden esetben a Cofidis végzi, semmilyen ráhatásunk nincs a folyamatra, sem a hitelbírálat eredményére. Tájékoztatjuk, hogy az áruhitellel megrendelt termék(ek) beszerzése a Cofidis pozitív visszajelzését követően kezdődik meg.
  Nézet:
  Sorrend:
  Nézet:
  Sorrend: