Bemutatóterem

Demo bejelentkezés: +36 30 670 1767 (hétfőtől-péntekig: 8-18 óráig)

Látogatása előtt kérem, keressen telefonon, ugyanis bemutatótermünk NEM üzletként működik, így nincs fix nyitva tartási idő! Igény esetén hétvégén is lehetőséget biztosítunk meghallgatásra, amennyiben előzetesen időpontot egyeztetünk.

Megtekinthető, kipróbálható eszközök ITT elérhetők.

 

Az előzetes időpont egyeztetés az Ön érdeke is, hiszen pl. hangfalak esetén az Önt érdeklő modellekhez kerül berendezésre a terem, továbbá az előzetes időpontegyeztetésnek hála, akár 2-3 órás háborítatlan "hallgatózásra" is lehetőség nyílik, ugyanis ilyenkor kizárólag Önnel foglalkozunk és nem fogadunk más látogatókat!

Szeretettel várjuk Nyíregyháza szívében található bemutatótermünkben, ahol lehetősége nyílik a vonatkozó menüpontban található hangfal és erősítő kínálatunk kultúrált körülmények közötti meghallgatására, az adott készülék képességeinek kipróbálására. A bemutatóterem kínálatát folyamatosan bővítjük és aktualizáljuk, hogy minden felhasználói igényt ki tudjunk elégíteni. Bemutatótermünk a különböző Audiofil és High End erősítők valamint hangfalak bemutatására szolgál.