Új jelszó kérése

 

Akciós Hírlevél
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Audioquest Sub kábelek


Reprezentatív AudioQuest sub kábel kategóriánkban a különböző Black Lab, Greyhound, Irish Red, Boxer, Husky, Wolf, Wild Dog sub kábelek ár szerint növekvő sorrendben kerültek megjelenítésre, így a bevezető alatt megtalálhatja a kategóriában található összes AudioQuest sub kábelt ár szerint növekvő sorrendben. Amennyiben még nem biztos a megvásárolni kívánt AudioQuest Black Lab, Greyhound, Irish Red, Boxer, Husky, Wolf, Wild Dog sub kábelt illetően, állunk szíves rendelkezésére a tökéletes mélysugárzó kábel kiválasztásában.


Sorrend:

 Audioquest Black Lab subwoofer, mélynyomó kábel

Az  Audioquest Black Lab sub kábel kíváló belépő szintű alternatívát jelent a házimozi erősítő és a subwoofer (mélynyomó) összeköttetésére kedvező áron.

 
9 460 Ft
Hossz kiválasztása
 Audioquest Greyhound subwoofer, mélynyomó kábel

Az  Audioquest Greyhound sub kábel kíváló haladó szintű alternatívát jelent a házimozi erősítő és a subwoofer (mélynyomó) összeköttetésére kedvező áron.

 
14 740 Ft
Hossz kiválasztása
 Audioquest Irish Red subwoofer, mélynyomó kábel

Az  Audioquest Irish Red sub kábel kíváló középkategóriás alternatívát jelent a házimozi erősítő és a subwoofer (mélynyomó) összeköttetésére kedvező áron.

 
21 980 Ft
Hossz kiválasztása
 Audioquest Boxer subwoofer, mélynyomó kábel

Az  Audioquest Boxer sub kábel kíváló felső-középkategóriás alternatívát jelent a házimozi erősítő és a subwoofer (mélynyomó) összeköttetésére kedvező áron.

 
44 230 Ft
Hossz kiválasztása
 Audioquest Husky subwoofer, mélynyomó kábel

Az  Audioquest Husky sub kábel kíváló felsőkategóriás alternatívát jelent a házimozi erősítő és a subwoofer (mélynyomó) összeköttetésére akár XLR csatlakozókkal is.

 
85 960 Ft
Csatlakozó kiválasztása Hossz kiválasztása
 Audioquest Wolf subwoofer, mélynyomó kábel

Az  Audioquest Wolf sub kábel kíváló csúcskategóriás mélynyomó kábel a házimozi erősítő és a subwoofer összeköttetésére, akár XLR csatlakozókkal is.

 
193 330 Ft
Csatlakozó kiválasztása Hossz kiválasztása
 Audioquest Wild Dog subwoofer, mélynyomó kábel

Az  Audioquest Wild Dog sub kábel kíváló High-End mélynyomó kábel a házimozi erősítő és a subwoofer összeköttetésére, akár XLR csatlakozókkal is.

 
415 880 Ft
Csatlakozó kiválasztása Hossz kiválasztása

Sorrend:

Az Audioquest sub kábelek népszerűsége egyáltalán nem véletlen, hiszen az Audioquest subwoofer kábel kínálatában minőségi összeköttetésre kínál kitűnő megoldásokat belépő szinttől az audiophile minőségen át, egészen a high-end kategóriáig. Talán a legnépszerűbb Audioquest mélysugárzó kábel az Audioquest Black Lab sub kábel, illetve az Audioquest Irish Red és a Boxer sub kábel, melyek alkalmazásával nagyságrendileg jobb hangminőséget érhetünk el egy "no name" sub kábel használatához képest. Az Audioquest mélysugárzó kábelek minőségileg és árban is növekvő sorrendben a következők: Audioquest Black Lab sub kábel, Audioquest Greyhound mélynyomó kábel, Audioquest Irish Red subwoofer kábel, Audioquest Boxer mélysugárzó kábel, Audioquest Husky sub kábel és az Audioquest Wolf mélyhangsugárzó kábel.
A kínálat alapján szinte bizonyos, hogy minden kedves érdeklődő megtalálja a minőségben és a pénztárcájához is maximálisan alkalmazkodó Audioquest sub kábelt. Vásárlás előtt célszerű a meglévő vagy vásárolni kívánt subwoofer áttekintése, hiszen egy belépő szintű mélynyomóhoz kibodott pénz megvásárolni egy Audioquest Boxer sub kábelt, mivel nem tudja kifutni magát. Egy alap rendszerhez tökéletesen elegendő egy Audioquest Black Lab sub kábel, egy haladó illetve középkategóriás subwooferhez javasolt az Audioquest Greyhoud vagy Irish Red sub kábel, felső középkategóriás mélysugárzóhoz javasolt az Audioquest Boxer vagy Husky sub kábel, felső kategóriás és a feletti mélyhangsugárzóhoz pedig az Audioquest Husky vagy Wolf sub kábeleket ajánljuk.


Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.