Új jelszó kérése
 

Audiolab M-DAC+ - DAC / Előerősítő - FEKETE - UTOLSÓ DARAB!

-18%
Audiolab M-DAC+ USB DAC - Fejhallgató erősítő - Előerősítő
Audiolab M-DAC+ USB DAC - Fejhallgató erősítő - Előerősítő
Audiolab M-DAC+ USB DAC - Fejhallgató erősítő - Előerősítő
Audiolab M-DAC+ USB DAC - Fejhallgató erősítő - Előerősítő
Audiolab M-DAC+ USB DAC - Fejhallgató erősítő - Előerősítő
Audiolab M-DAC+ USB DAC - Fejhallgató erősítő - Előerősítő
Audiolab M-DAC+ USB DAC - Fejhallgató erősítő - Előerősítő
Audiolab M-DAC+ USB DAC - Fejhallgató erősítő - Előerősítő
Audiolab M-DAC+ USB DAC - Fejhallgató erősítő - Előerősítő
Audiolab M-DAC+ USB DAC - Fejhallgató erősítő - Előerősítő
Audiolab M-DAC+ USB DAC - Fejhallgató erősítő - Előerősítő
Audiolab M-DAC+ USB DAC - Fejhallgató erősítő - Előerősítő

Az Audiolab M-DAC+ USB DAC - Fejhallgató erősítő az egyik legjobb ár / érték arányú USB DAC - Fejhallgató erősítő, zene lejátszó, mely szinte tökéletes zenei élménnyel ajándékozza meg boldog tulajdonosát. Hi-Fi Choice teszt & What Hi-Fi teszt


Regisztrációval elérhető azonnali kedvezmények:

250 eFt felett 5 % | 500 eFt felett 10 % | 1 MFt felett 12 %

(Kivétel: akciós és bizonyos termékek.)

Kérdése van? + 36 30 670 1767 (munkanapokon: 8-18 óráig).

A feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA összegét, azaz bruttó árak!

 

Hivatalos garancia :
330 000 Ft
Akció: 270 000 Ft
Kezdete: 2019.02.15   A készlet erejéig!
Nyomtat
Kérdés a termékről
Termékismertető - Specifikáció
Hasonló termékek
Termékismertető - Specifikáció

Audiolab M-DAC+ USB DAC - Fejhallgató erősítő tulajdonságai:

 

General description Digital-to-Analogue Converter
DAC ESS Sabre32 9018 chip
Sampling Rate 24-bit / 192kHz (Optical, Coaxial, AES)
32-bit / 384kHz (USB)
2.8MHz (DSD64), 5.6MHz (DSD128), 11.2MHz (DSD256)
Digital Input 2 x Coaxial, 2 x Toslink Optical, 1 x AES/EBU, 1 x USB for PC USB, 1x USB for iPod/iPhone/iPad
Digital Output 1x Coaxial, 1 x Toslink Optical
Output Voltage Balanced: 4.5V RMS
Unbalanced: 2.25V RMS
Output Impedance Balanced: 20Ω
Unbalanced: 10Ω
THD (1kHz 0dB 20Hz - 20kHz A wtd) <0.002%
Frequency Response 20Hz - 20KHz (± 0.2dB)
Signal to Noise Ratio RCA: > -115dB, XLR: > -120dB
Dynamic Range RCA: > 115dB, XLR: > 120dB
Crosstalk RCA: > 120dB, XLR: > 130dB
Dimensions (mm) 114mm x 247mm x 292mm
Net Weight 3.7kg

 

Egy klasszikus újradefiniálása
Az új M-DAC+ a klasszikus M-DAC alapjaira épít, miközben néhány gondosan kiválasztott területen fejlesztéseket végeztünk rajta, ami egy logikus elgondolás volt az elődmodell elmúlt négy évben történő népszerűségét látva. Az M-DAC páratlan hírnévre tett szert bevezetése óta, mind a sajtó, mind a szélesebb nyilvánosság köreiben. 2011 őszi bevezetése óta több az Év terméke díjat is nyert, többek közt a What Hifi-nél és a Hifi Choice-nál. Emellett megnyerte az EISA díjat, így vitathatatlanul a DAC-ok között ez lett a legeleismertebb termék.

Tervezés
A legjobb DAC áramkör
Mint az M-DAC az M-DAC+ is az ESS ES9018 Sabre Reference 32 bites DAC csipet alkalmazza, ami sokak szerint az elérhető legjobb megoldás. A dac csip körül egy kivételesen jól megtervezett áramkör és kiszlgálás található, mellyel kiemelkedik a hasonló árú DAC-ok közül. Itt gondolunk a diszkrét órajelgenerátorra, amely a jitter minimalizálja. Emelett a JFET A osztályú kimeneti fokozat biztosítja, hogy a digitális átalakítás után az az analóg audio jelek a legjobb minőségben szólaljanak meg.

Technológia
Nagy teljesítmény DSD-vel
A fedlap alatt jópár a minőséget és a teljesítményt javító fejlesztést találunk. Az M-DAc+ már fogadja USB-n keresztül  -akár a 32bit/384kHz-es jeleket is, mely jelentős előrelépés a korábbi állapothoz képest, és amelyet megkövetelnek a jelenlegi nagyfelbontású zenei formátumok. Az M-DAc család így készen áll az ultra nagy felbontású digitális hang  jövőbeni megjelenésére. Az USB bemenete már DSD képes, így fogadj a DSD64, DSD128 és a DSD256 formátumokat is.Ez a fontos fejlesztés  lehetővé teszi a DSD fájlok lejátszását, amelyek egyre nagyobb szerepet kapnak a digitális letöltések között.

Állítható hang minden forráshoz és ízléshez
A digitális technika fejlődésével egyre nagyobb szerepet kapnak a digitális szűrők. Mint a klasszikus M-DAC az M-DAC+ is rendelkezik a hallgató által választható szűrőkkel, amelyek optimális zenehallgatási élményt adnak, illetve emellett lehetőséget biztosítanak a könnyű összevetésre. Ezek alkalmazásával a felhasználó a saját ízléséhez, a digitális file minőségéhez, vagy a zenei stílushoz igazíthatja a készüléke működését. PCM esetében az M-DAC+ örökölte az M-DAC 7 különböző szűrőbeállítását, míg a DSD fájlok esetében további 4 új szűrő jelent meg. Ezek a lehetővé teszik, hogy a hallgató a optimalizálja a zajszintet és a teljesítményt az M-DAC+-hoz kapcsolód készülékek (erősítő, hangsugárzók) jelátvitelét figyelembe véve.

Továbbfjlesztett hangminőség
Eg másik fontos változás a fejlesztett tápegység, amely immár az M-DAC+ készülékházában kapott helyett, amely ettől kissé  magasabb és mélyebb lett, mint az előd M-DAC. A precíziós toroid transzformátor több ággal rendelkezik a különböző analóg  és digitális áramkörök táplálásához. Ennek köszönhetően különböző tápmodulok látják el a megfelelő feszültséggel a DAC különböző  részeygségeit, így minimalizálva az interferenciákat. Az eredmény a legjobb tápegység lett, melyet Audiolab mérnökök eddig DAC számára terveztek, és ez jelentősen javítja az M-DAC+ zenei teljesítményét.

Forrás: AudioMekka.hu

M-DAC+
The new M-DAC+ is a high-performance, multi-purpose audio DAC (Digital-to-Analogue Converter) for home use, designed to sit on a desk or table, or integrate into a hi-fi system. It incorporates a highly specified, audiophile-quality digital preamplifier and Class A output stage for connection to a power amp and speakers (the output can be fixed for those who wish to use an existing preamp or integrated amp), in addition to a high-quality output for headphone use.

 

Redefining a Classic
The new M-DAC+ is based firmly on the classic M-DAC, with carefully targeted improvements in key areas – a logical move, given the original model’s sustained popularity over the last four years. The M-DAC built a peerless reputation with press and public alike since its launch in the autumn of 2011, scooping multiple Product of the Year Awards from the likes of What Hi-Fi?, Hi-Fi Choice and EISA to make it arguably the most critically acclaimed DAC component ever made.

The Finest DAC Circuitry
Like the M-DAC, the M-DAC+ incorporates the ES9018 Sabre Reference 32-bit DAC chipset, still widely regarded as the finest available. This is surrounded by exceptionally well-specified circuitry that puts other similarly priced DACs to shame, including a proprietary, discrete master clock to minimise jitter, coupled with extensive time domain isolation. A JFET Class A output stage ensures that the audio signal, following conversion from the digital domain to analogue, is of the highest quality.

High Performance with DSD
Under the hood lie a number of performance-related enhancements. The M-DAC+ now processes audio data up to 32-bit/384kHz via USB; this is a far higher specification than that required by current hi-res music formats, ensuring this new, premium-quality addition to the M-DAC family is fully equipped for future advances in ultra-high-definition digital sound.
The USB input now also accepts DSD files (the digital audio system originally developed for Super Audio CD), offering compatibility with DSD64, DSD128 and DSD256. This is a significant addition, as DSD has an important role to play in the developing high-resolution digital download scene.

Ajustable sound for all sources and tastes
As digital audio technology has progressed, the importance of the characteristics of reconstruction digital filters has become more appreciated. Like the classic M-DAC, the M-DAC+ features user-selectable filters for optimal listening and measurement modes, in addition to more conventional types for easy comparison. These filter settings allow the user to tune performance to suit his or her preference, depending on system configuration, digital file quality and musical taste. The M-DAC+ inherits seven filter settings from the M-DAC for PCM files and adds four more for DSD playback, allowing the user to optimise the noise floor to suit the performance of the source file and the bandwidth of associated equipment such as amps and speakers.

Enhanced Sonic Performance
Another important change relates to the power supply, which has been upgraded and is now incorporated within the M-DAC+’s chassis (hence its slightly taller and deeper case compared to the classic M-DAC). A precision-wound toroidal transformer uses multiple windings to feed separate analogue and digital rectification stages. From there, multiple power supply sections feed the necessary voltages to each area of the DAC, keeping any crossover interference to a minimum. The result is the highest performance power supply Audiolab engineers have yet specified for a DAC, and its contribution to the M-DAC+’s enhanced sonic performance is significant.

Hasonló termékek
argep.hu