Bemutatótermünk működését - más irányú elfoglaltságaink következtében - felfüggesztettük.

Megkeresését egyéb elérhetőségeinken várjuk!

Info: +36-30/6701767 (H-P.: 8-18 óráig!)

Audiolab M CDT - CD transport - Ezüst - Bemutató darab

Transport, tehát mindenképp olyan erősítővel vagy lejátszóval használható ami DAC egységet tartalmaz. Ha nem Audiolab a csatlakoztatott készülék, akkor nincs távvezérlési lehetőség, tehát, ha elindítasz egy lemezt csak manuálisan tudsz számokat léptetni, a lemez végére érve a lejátszás újra indul. Távirányítás lehetősége Audiolab készülékekkel való csatlakoztatással lehetséges.

Annak ellenére, hogy a digitális letöltések korában élünk, sokan értékes cd gyűjteménnyel rendelkeznek. Ezért az Audiolab megalkotta az M-CDT-t CD transzportot, amely tökéletesen illeszkedik az M-DAC és Q-DAC digitális előerősítőkhöz. Az Audiolab mérnökei praktikus és korszerű slot CD mechanikát és egy kifinomult digitális dekódert ötvöztek, kiegészítve a digitális kimenetek sokoldalúságával.   Továbbá a Trigger In and Out csatlakozások lehetővé teszik a készülék be- és kikapcsolását távoli komponensek által. A transzport funkciói vezérelhetők a Audiolab egyéb készülékeivel, például az M-DAC távirányítójával.
Így már könnyedén létrehozható egy komplett igényes és helytakarékos forrás és erősítő rendszer az M-CDT, M-DAC és M-PWR készülékek felhasználásával.

Specifikáció

Kimeneti szint: 0 ± 0,05 dBFS (1kHz, 0 dB)
Kimeneti impedancia: 0.5V p-p / 75Ω
Frekvencia átvitel: ± 0,5 dB (20Hz - 20kHz, ref. 1 kHz)
Teljes harmonikus torzítás (THD) <0,005% (ref. 1 kHz)
Jel-zaj viszony (S / N): 115 dB (A súlyozott)
Mintavételi frekvencia: 44,1 kHz
Digitális kimenet: 1x koaxiális, 1x optikai
Alumínium burkolat: Igen
Készenléti teljesítményfelvétel <0,5 W

méretek: 247 x 60 x 234 mm
nettó tömeg: 2.90 kg


Általános információk: