Új jelszó kérése
Hírlevél
HiFi & Házimozi ajánlatok
Tanúsítvány
SSL Certificate
Partnereink

Információk

 • Hivatalos forgalmazó garanciával és szervízháttérrel kínálunk univerzális médialejátszó, házimozi rádióerősítő, Blu-Ray lejátszó, Audioquest kábel, hangsugárzó és Nas file szerver termékeket, melyeket díjtalan házhoz szállítással juttatunk el Önhöz Magyarország teljes területén!

   

  A Sounds-Good.hu webáruházunkból az egyszerű vásárlás a legfőbb szempont, hiszen a legtöbb médialejátszó, házimozi erősítő, Blu-Ray, hangfal típust megtalálja egy helyen, amelyet adott esetben csak részben találna meg egy szaküzletben vagy egy bemutatóteremben. Webáruházunkban az egyes házimozi termékek mellett található ár tartalmazza az Áfa-t  és a díjtalan kiszállításának költségét is. Bizonyos médialejátszó, házimozi erősítő, Blu-Ray, hangfal típusok ugyan nem állnak azonnal rendelkezésre a Sounds-good.hu aktuális raktárkészletéből, de azokat is rendszerint 2-3 munkanap alatt beszerezzük, hogy Önnek egyszerűbb és gyorsabb legyen a vásárlás. Médialejátszó, házimozi erősítő, Blu-Ray, hangfal kínálatunk annyira sokrétű, hogy Vásárlóink 99%-a biztosan talál kedvére való készüléket vagy kábelt. Kiemelt szerepet töltenek be oldalunkon a Dynaudio, Focal, Dali, Audioquest, Marantz, Denon termékek, melyek mindegyikére jellemző a kimagasló kép és hangminőség, valamint a hosszútávú, megbízható működés. Ez köszönhető az egyes médialejátszó, házimozi erősítő, Blu-Ray, hangfal típusok megépítési minőségének és a folyamatos fejlesztések eredményének.

  A Sounds-Good.hu segítséget nyújt a megfelelő médialejátszó, házimozi erősítő, Blu-Ray, hangfal termék kiválasztásában, hogy az Ön számára legmegfelelőbb készülékek kerüljenek a birtokába és sokáig megelégedéssel tudja azokat használni. Szükséges végiggondolni azt, hogy milyen típust választunk, hiszen egy átlag ember nem váltogatja naponta készülékeit, hanem rendszerint hosszabb távra vásárolja őket. Persze ez alól kivételt képeznek azok a médialejátszó, házimozi erősítő, Blu-Ray eszözök, amelyek 1-2 év alatt elavulhatnak az újabbnál újabb formátumok-fejlesztések megjelenése kapcsán. Mindössze annyit szükséges eldöndeni a vásárlást megelőzően, hogy az adott készülékekre mekkora összeget hajlandó ráfordítani és mi az az igényszint, aminek kielégítésére hivatott legyen az új készülék. Hívjon vagy írjon nekünk bátran, hiszen azért vagyunk, hogy Ön a legteljesebb mértékben elégedett legyen az általunk nyújtott szolgáltatással és a vásárolt médialejátszó, házimozi erősítő, Blu-Ray, hangfal termékkel.

  Cégnév / Név: PBSZ Kft.
  Cím: 4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 62. - Nincs nyitvatartási rend, így a látogatása előtt időpont egyeztetés szükséges!
  Telefon: +36-30/870-3012
  E-mail: info [kukac] sounds-good.hu
  Áruház neve: Sounds-Good.hu - Bemutatóterem & Webáruház
  Adatvédelmi nyilvántartási szám: 03305-0001
  Adószám: 10720486-2-15
  Cégjegyzék szám: 15-09-061328
  Cégjegyzéket vezető bíróság: Nyíregyházi Törvényszék Cégbírósága
  Bankszámlaszám: 11600006-00000000-67483990
  Kapcsolattartó neve: Mandrik Emil
  Kapcsolattartó telefonszáma: +36-30/870-3012
  Kapcsolattartó e-mail címe: info [kukac] sounds-good.hu
  Webhosting szolgáltató: UNAS Online Kft.
  H-9400 Sopron, Major köz 2. I/15, unas [kukac] unas.hu
 • » GLS futárszolgálattal (INGYENES)
  A kézbesítés reggelén kap egy sms-t (mobilszám megadása esetén), melyben a GLS megjelöl egy 3 órás időintervallumot, amikor a futár várhatóan megérkezik. FONTOS: Megrendeléskor érdemes munkahelyi címet megadni (vagy ahol munkaidőben valaki át tudja venni), hiszen a GLS is munkaidőben szállít!
  gls
  » Személyes átvétel
  Előzetes egyeztetés után lehetőséget biztosítunk a rendelt termékek személyes átvételére bemutatótermünkben.

  A kiszállítás díjtalan, összeghatártól függetlenül!

   
  A megrendelt médialejátszó, házimozi erősítő, Blu-Ray, hangfal kézbesítését a GLS futárszolgálat végzi, munkanapokon, munkaidőben. A kézbesítés reggelén kap egy sms-t (amennyiben megadott mobilszámot), melyben a GLS megjelöl egy 3 órás időintervallumot (pl.: 10-13 óráig). Amennyiben az időpont nem megfelelő, a csomagszám alapján fel tudja venni a kapcsolatot a GLS ügyfélszolgálatával, egyeztetés céljából. A feladás napján értesítést kap e-mailben a rendelt médialejátszó, házimozi erősítő, Blu-Ray, hangfal termékkel kapcsolatos csomaginformációval, így megtalálja benne a csomagszámot nyomkövető linkkel, a GLS ügyfélszolgálati számát és a kiszállítás pontos napját.
   
   jelzés: munkanapokon 13 óráig leadott rendelés esetén a következő munkanapon kézbesítjük a rendelt médialejátszó, házimozi erősítő, Blu-Ray, hangfal terméket, amennyiben kollegánk visszaigazolta e-mailben. A péntek délutántól hétfőig, raktáron lévő termékre leadott rendelést várhatóan kedden kézbesítjük. A nem raktári termékek kézbesítése várhatóan 2-4 munkanap.

  A megrendelések teljesítési ideje: az esetek túlnyomó többségében a raktáron lévő médialejátszó, házimozi erősítő, Blu-Ray, hangfal termékeket a következő munkanapra tudjuk küldeni. A szállítási időre vonatkozó információt minden terméknél feltüntettük. A raktárkészlet függvényében ettől eltérhet a tényleges teljesítési idő, azonban erről Vevő tájékoztatást kap e-mailben vagy telefonon.

 • » ELŐREUTALÁS
  Bankszámla számunkat a megrendelés leadását követően, e-mailben kapott automatikus visszaigazolás mellékletében találja (PDF formátumban), vagy weboldalunkon az "Információk" menüpontban.

  Bizonyos termékek beszerzése kifejezett Vásárlói igény felmerülése alapján történik, kizárólag előreutalásos fizetési mód mellett. Ezek a termékek nem részei állandó raktárkínálatunknak, így az ilyen termék rendelése egyedi megrendelésnek minősül. Megértését köszönjük!
  » UTÁNVÉT
  KÉSZPÉNZ vagy BANKKÁRTYA is lehet fizetőeszköz a csomag átvételekor.

  Egyes egyedi méretű, kivitelű termékek beszerzése kifejezett Vásárlói igény felmerülése alapján történik, így ezen termékeknél foglaló fizetését kérhetjük. Megértését köszönjük!

  Fizetési módok részletesen:

   • Készpénzzel a csomag átvételkor: fizetés az áru átvételekor készpénzben a futárnak. A futárnál nincs bankkártya leolvasó, így nála csak készpénzben tud fizetni.
   • Előreutalás: a rendelés ellenértékét, a rendelés teljesítése előtt átutalással is kifizetheti. Ez esetben a megrendelési folyamat végén szükséges jeleznie az ilyen irányú szándékát! Kérésére az átutaláshoz díjbekérőt is küldünk e-mailben. Fontos, hogy az átutalás megjegyzés rovatában tüntesse fel a rendelés azonosítóját vagy a nevét! Az átutalásra vonatkozó információkat e-mailben küldjük el. A rendelt médialejátszó, házimozi erősítő, Blu-Ray, hangfal megrendelés összegének bankszámlánkon történt jóváírását követően tudjuk teljesíteni a megrendelést. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a banki átfutás (1-2 óra) miatt 1 munkanappal hosszabb lehet a szállítási idő, amennyiben az összeg ! A 13 óráig beérkezett utalások esetén tudjuk feladni aznap a csomagot (amennyiben készletünkből elérhető).

   

  Árak: az internetes áruházban feltüntetett árak érvényes fogyasztói árak, melyek pénzneme magyar Forint és tartalmazzák az ÁFA-t, vagyis az Általános Forgalmi Adót. Az ügyfélszolgálatunk által küldött visszaigazolást követően a megrendelés fizetendő végösszege nem változik. Előfordulhat azonban, hogy valamilyen technikai hiba vagy elírás következtében a piaci ártól jelentősen eltérő, téves ár jelenik meg. Ilyen esetben a rendelt médialejátszó, házimozi erősítő, Blu-Ray, hangfal termék feladása előtt telefonon (vagy e-mail-ben) megkeressük Önt egyeztetés céljából. Az ilyen megrendeléseket nem tekintjük érvényesnek, és az ebből eredő károkért a PBSZ Kft. nem vállal felellőséget. A médialejátszó, házimozi erősítő, Blu-Ray, hangfal termék vásárlásáról kiállított számla minden esetben a küldeménnyel együtt érkezik. Kivételt képez ez alól, ha az Ügyfél máshogy rendelkezik (pl.: ajándék esetén). A számlát a PBSZ Kft. állítja ki (adatokat lásd fent).

 • E-mail cím
  Tárgy
  Üzenet
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.