Új jelszó kérése
Hírlevél
HiFi & Házimozi ajánlatok
Tanúsítvány
SSL Certificate
Partnereink

Hangfal - Erősítő - HiFi - Házimozi .: Sounds-Good.hu :.

 Fő kategória


A Sounds-Good.hu webáruházban a belépő szinttől egészen a felsőkategóriás termékekig kínálunk házimozi rádióerősítő, hangsugárzó, univerzális Blu-Ray lejátszó, Audioquest kábel és különböző médialejátszó típusokat annak érdekében, hogy egyszerűen kiválasztható legyen az igényeknek és az anyagi lehetőségeknek megfelelően az új készülék, vagy egy komplett rendszer. Több tényező miatt is érdemes bennünket választani új készülékének beszerzésekor: hivatalos forgalmazói garanciával kínáljuk az összes termékünket, ezáltal Ön egy esetleges meghibásodás esetén élvezheti minden előnyét a hivatalos márkaszervízben történő javításnak! A webáruházunkban szereplő összes házimozi erősítőt, hangfalat, Blu-Ray playert, Audioquest kábelt és médialejátszót díjtalan házhoz szállítással juttatjuk el Önhöz, az ország teljes területén. Nincs apróbetűs rész, nincs összeghatár!

Napjainkban számos szórakoztató elektronikai termék található a boltok polcain, illetve a különböző webáruházakban. Minden gyártó más és más szempontok alapján határozza meg a médialejátszó, hangfal, házimozi erősítő, Blu-Ray lejátszó és Nas lényeges tulajdonságait, így ha Ön is rászánta magát, hogy kicserélje a kiöregedett készülékét vagy esetleg most jutott el odáig, hogy új rendszert vásárolna, akkor most megmutatjuk, hogy milyen kategóriákba soroljuk ezeket a készülékeket. Az egyes kategóriákat lehetetlen ár alapján besorolni, hiszen van olyan gyártó, akinek az alapmodellje is több százezer forint, igaz, hogy az már egyből a felső kategóriában landol.

Belépő szintű médialejátszó, házimozi rádióerősítő, Blu-Ray player, hangsugárzó és Nas fájl szerver modelleket azoknak a Felhasználóknak javasoljuk, akik még nem döntötték el, hogy mennyire szeretnének elmélyedni a szórakoztató elektronikai termékek és elsősorban a házimozi világában, és jellemzően csak filmnézéshez keresnek jó minőségű megoldást.

Audiophile modelleket azoknak az Ügyfeleinknek javasoljuk, akik továbblépnének a belépő szintű rendszerükből, vagy már az első alkalommal egy magasabb kategóriával kezdenének. Ezekre a erősítő, univerzális Blu-Ray lejátszó, médialejátszó, hangsugárzó és Nas file kezelő termékekre leginkább jellemző, hogy mind filmnézésre, mind zenehallgatásra megfelelő választás anélkül, hogy rengeteg dobozzal pakolnánk tele a nappalit, ami ugye nem túlzottan "asszonybarát".

Felsőkategóriás készülékeket kevesen választanak elsőre, a jellemzőbb inkább a továbblépés, az előző rendszerekből, amikor beindul az emberben a "Hi-Fi bogár", azaz a meglévő rendszer folyamatos fejlesztése, tökéletesítése. Az ebben a kategóriában szereplő Blu-Ray lejátszókra, erősítőkre, médialejátszókra, hangfalakra és Nas file szerverekre leginkább jellemző, hogy mind filmnézésre, mind zenehallgatásra abszolút kiváló választás lehet white fülüeknek is.

High-End: létezik még egy kategória, melyet csak megemlítenénk, ez a High-End. Ebbe a témakörbe nem kívánunk belefolyni, mert már az is komoly vitákat váltana ki, hogy egyáltalán mely készülékeket lehet ebbe a kategóriába sorolni. Valaki egyszerűen csak azt gondolja, hogy árcédula függő, de ennél azért lényegesen komplexebb a történet.

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.