Új jelszó kérése
Hírlevél
HiFi & Házimozi ajánlatok
Tanúsítvány
SSL Certificate
Partnereink

Sztereo erősítők

 Fő kategória >Sztereo erősítők

Segítünk a megfelelő erősítő kiválasztásában, az Ön igényeihez igazodva.
Szívesen látjuk egy előre egyeztetett időpontban vagy kérje HiFi erősítő ajánlatunkat!


Marantz PM6006 integrált sztereó erősítő

Marantz PM6006 integrált HiFi erősítőt a kíváló ár / érték arány, a kitűnő hangminőség és a rugalmas csatlakoztathatóság jellemzi. Marantz PM6006 sztereó erősítő teszt

 
169 990 Ft
Marantz PM8005 integrált sztereó erősítő

Marantz PM8005 integrált sztereo erősítőt a kíváló ár / érték arány, a kitűnő hangminőség és a rugalmas csatlakoztathatóság jellemzi.

 
369 990 Ft
Audiolab 8300A

Az Audiolab Audiolab 8300A dual mono integrált erősítő - végfok az egyik legjobb ár/érték arányú integrált sztereó erősítő, mely szinte tökéletes zenei élménnyel ajándékozza meg boldog tulajdonosát.

 
369 990 Ft
Denon PMA-1600NE

Denon PMA-1600NE integrált sztereo erősítőt a kíváló ár / érték arány, a kitűnő hangminőség és a rugalmas csatlakoztathatóság jellemzi.

 
499 990 Ft
Marantz PM-14S1 SE

Marantz PM-14S1 SE (Special Edition) integrált sztereo erősítőt a kíváló ár / érték arány, a kitűnő hangminőség és a rugalmas csatlakoztathatóság jellemzi.

 
749 990 Ft
Denon PMA-2500NE

Denon PMA-2500NE integrált sztereo erősítőt a kíváló ár / érték arány, a kitűnő hangminőség és a rugalmas csatlakoztathatóság jellemzi.

 
799 990 Ft
Lavardin ISx sztereo erősítő

A kifejezetten magas minőségi igényekhez tervezett Lavardin ISx integrált erősítő minden egyes porcikájában zeneiséget hordoz. Nincsenek fölösleges szolgáltatások és bemenetek, csak tisztán a zene. Választható MM phono-s kivitel, a hozzá tartozó távirányítóval kizárólag a hengerőt lehet szabályozni, ezzel is biztosítva az elérhető egyik legjobb hangminőséget a kategóriájában. Számos hangfal típus mellett tökéletes társa lehet a Focal Aria hangsugárzóknak is.

 
880 000 Ft
Plinius Inspire 880

A Plinius Inspire 880 integrált sztereó erősítő valóban egy felsőkategóriás erősítő, ami kifinomult hangjának, beépített DAC-jának is köszönhetően mindenképpen kerüljön fel a bakancslistára sztereó erősítő vásárlásakor. A Plinius Inspire 980-hoz képest a különbség: nincs ethernet és WiFi. Számos hangfal típus mellett tökéletes társa lehet a Dynaudio és Dali hangsugárzóknak is. Tone Audio Magazine teszt

 
990 000 Ft
Marantz  PM-11S3

A Marantz PM-11S3 sztereó integrált erősítő valóban egy felsőkategóriás erősítő, ami tartalmazza a Marantz saját fejlesztésű HDAM áramköreit és használja a rendkívül hatékony elektromos jel utat.

 
1 199 990 Ft
Micromega M-ONE 100 sztereo erősítő

A kifejezetten magas minőségi igényekhez tervezett Micromega M-ONE 100 integrált erősítő / DSD DAC / Hálózati zene lejátszó Bluetooth és Wi-Fi kapcsolattal is rendelkezik és minden egyes porcikájában zeneiséget hordoz. Egy vérbeli All-In-One streamer/AMP kiváló ár / érték aránnyal. Számos hangfal típus mellett tökéletes társa lehet a Focal hangsugárzóknak is.

 
1 199 990 Ft
Plinius Inspire 980

A Plinius Inspire 980 integrált sztereó erősítő valóban egy felsőkategóriás erősítő, ami kifinomult hangjának, beépített DAC-jának, hálózati képességeinek is köszönhetően mindenképpen kerüljön fel a bakancslistára sztereó erősítő vásárlásakor. Számos hangfal típus mellett tökéletes társa lehet a Dynaudio és Dali hangsugárzóknak is. A Plinius Inspire 880-hoz képest a különbség: vezetékes és vezeték nélküli hálózati lejátszás. Tone Audio Magazine teszt

 
1 200 000 Ft
Lavardin ISx Reference

A kifejezetten magas minőségi igényekhez tervezett Lavardin ISx integrált erősítő minden egyes porcikájában zeneiséget hordoz. Nincsenek fölösleges szolgáltatások és bemenetek, csak tisztán a zene. Választható MM phono-s kivitel, a hozzá tartozó távirányítóval kizárólag a hengerőt lehet szabályozni, ezzel is biztosítva az elérhető egyik legjobb hangminőséget a kategóriájában. Az eltérés az ISx modellhez képest a speciális nagyteljesítményű tápegység. Számos hangfal típus mellett tökéletes társa lehet a Focal Electra hangsugárzóknak is.

 
1 280 000 Ft
Plinius P10 végerősítő

A Plinius P10 végerősítő valóban egy felsőkategóriás sztereó végfok, ami kifinomult hangjának, hatalmas teljesítményének, gyönyörű vonalvezetésének köszönhetően mindenképpen kerüljön fel a bakancslistára végerősítő vásárlásakor. Számos hangfal típus mellett tökéletes társa lehet a Dynaudio és Dali hangsugárzóknak is (Pl.: Contour, Epicon). Tökéletes társa a Plinius Kaitaki előerősítő, melyet ajánlunk szíves figyelmébe. ReMusic.it teszt

 
1 350 000 Ft
Plinius Kaitaki Line

A Plinius Kaitaki előerősítő valóban egy felsőkategóriás előerősítő, ami kifinomult hangjának és gyönyörű vonalvezetésének köszönhetően mindenképpen kerüljön fel a bakancslistára előerősítő vásárlásakor. Számos hangfal típus mellett tökéletes társa lehet a Dynaudio és Dali hangsugárzóknak is (Pl.: Contour, Epicon). Tökéletes társa a Plinius P10 végerősítő, melyet ajánlunk szíves figyelmébe.

 
1 440 000 Ft
Lavardin ITx

A legmagasabb minőségi igényekhez tervezett Lavardin ITx integrált erősítő minden egyes porcikájában zeneiséget hordoz. Nincsenek fölösleges szolgáltatások és bemenetek, csak tisztán a zene. A hozzá tartozó távirányítóval kizárólag a hengerőt lehet szabályozni, ezzel is biztosítva az elérhető egyik legjobb hangminőséget a kategóriájában. Számos hangfal típus mellett tökéletes társa lehet a Focal Sopra hangsugárzóknak is.

 
2 160 000 Ft
Plinius Kiokio

A Plinius Kiokio végerősítő valóban egy csúcskategóriás végfok, ami kifinomult hangjának, hatalmas teljesítményének, gyönyörű vonalvezetésének köszönhetően mindenképpen kerüljön fel a bakancslistára végerősítő vásárlásakor. Tökéletes társa a Plinius Tautoro előerősítő, melyet ajánlunk szíves figyelmébe.

 
2 490 000 Ft
Marantz  PM-10

A Marantz PM-10 sztereó integrált erősítő valóban egy csúcskategóriás erősítő, ami tartalmazza a Marantz saját fejlesztésű HDAM áramköreit és használja a rendkívül hatékony elektromos jel utat.

 
2 499 990 Ft
Plinius Tautoro

A Plinius Tautoro előerősítő valóban egy csúcskategóriás előerősítő, ami kifinomult hangjának és gyönyörű vonalvezetésének köszönhetően mindenképpen kerüljön fel a bakancslistára csúcskategóriás előerősítő vásárlásakor. Tökéletes társa a Plinius Kiokio végerősítő, melyet ajánlunk szíves figyelmébe.

 
2 600 000 Ft
Lavardin ITx 20

Az IT modell 20. évfordulójára megalkotott ITx 20 a legmagasabb minőségi igényekhez tervezett integrált erősítő minden egyes porcikájában zeneiséget hordoz. Nincsenek fölösleges szolgáltatások és bemenetek, csak tisztán a zene. A hozzá tartozó távirányítóval kizárólag a hengerőt lehet szabályozni, ezzel is biztosítva az elérhető egyik legjobb hangminőséget a kategóriájában. Számos hangfal típus mellett tökéletes társa lehet a Focal Sopra hangsugárzóknak is.

 
3 310 000 Ft

Reprezentatív sztereo erősítő választékunkból valódi sztereo rendszer alapjait fektetheti le otthonában úgy hogy a kiszemelt Hi-Fi erősítőt ajánlatkérés esetén még kedvezőbb feltételekkel vásárolhatja meg. A bevezető alatt megtalálhatja a kategóriában található összes Marantz, Denon, Audiolab, Plinius, Lavardin sztereo erősítőt ár szerint növekvő sorrendben. Amennyiben még nem biztos a megvásárolni kívánt készüléket illetően, tekintse meg integrált erősítő teszt válogatásunkat, hiszen összegyűjtöttük a különböző szakosodott oldalak sztereo erősítő teszt megjelenéseit. A kategóriában található HiFi erősítő árak vásárlás esetén természetesen bruttó árak.

 

Sztereo erősítő kategóriánk a vásárlásra kínált digitális és integrált erősítő készülékeket ár szerinti felsorolásban jeleníti meg az árban legalacsonyabb sztereó erősítő készülékektől az árban legmagasabb készülékekig. Alapárnak bármely sztereó erősítő esetén a bruttó árat tüntetjük fel, amely tartalmazza a  futárszolgálattal történő házhoz szállítás költségét is az ország teljes területén. A felsorolásban a kiválasztott sztereó erősítő képére kattintva annak részletes leírására ugrik oldalunk, ahol a további esetlegesen választható opciók és a szorosan hozzá kapcsolódóan megvásárolható termékek kerülnek bemutatásra. A sztereó erősítő képétől balra különböző lenyíló lehetőségeket is találhat, amelyek segítségével bármely kívánt opció pár kattintással könnyedén elérhető. Javasoljuk hogy először a megfelelő sztereó erősítő típust válassza ki a kategória oldal tetején található opciók közül, amennyiben van ilyen. Ekkor a weboldal újratöltődik és csak azokat a sztereó erősítőket jeleníti meg amelyek valóban érdekelhetik Önt. Az esetlegesen feltüntetett lehetőségek könnyedén kiválaszthatók a megfelelő sztereó erősítő képei melletti opciós sávból (amennyiben van ilyen). Amennyiben nem egy bizonyos termék keresésével érkezett internetes áruházunkba úgy a weboldal tetején állandóan elérhető kereső használatát ajánljuk szíves figyelmébe, amellyel a keresett sztereó erősítő paramétereinek megadásával könnyedén listázhatók a műszaki áruházunkban elérhető szórakoztató elektronikai készülékek, akár bármely márkára szűkítve. A kereséssel létrejött találati listát lehetősége lesz a sztereó erősítők ára szerint növekvő vagy csökkenő felsorolásban, vagy akár ABC sorrend szerint sorba rendezni. Amikor megtalálta a kívánt sztereó erősítő készüléket a kategórián belül és meghozta döntését a kívánt sztereó erősítő megvásárlásával kapcsolatban, mindössze annyi teendője van, hogy a kiválasztott sztereó készülék kosárba helyezését követően megadja nekünk a pontos szállítási és számlázási adatokat.

Sounds-Good.hu online áruházunk kifejezetten a magas minőségű sztereó erősítő készülékek értékesítését tűzte ki célul, ahol a teljes sztereó erősítő kínálatra vonatkozóan hivatalos magyarországi garanciával és díjtalan házhoz szállítással juttatjuk el a megrendelt sztereó készüléket az Ön által megadott szállítási címre. Köszönhetően a folyamatosan bővülő sztereó erősítő kínálatunknak és a kedvező árak mellett történő megrendelés lehetőségének, a megrendelt sztereó készülék szállítása akár következő munkanapon is lehetséges, amennyiben a kiválasztott HiFi erősítő készülék vásárlásáról szóló visszaigazolás 13 óra előtt megérkezik internetes áruházunk ügyfélszolgálatára, valamint a rendelt termék rendelkezésre áll a kívánt mennyiségben és kollégánk visszaigazolta Önnek a rendelt sztereó erősítő kiszállításának tényét. Sounds-Good.hu online áruházunk látogatóinak tetszését reményeink szerint abszolút mértékben elnyeri a minden minőségi igény kielégítését célul kitűző sztereó erősítő választékunk, de amennyiben ez mégsem így lenne, akkor kérjük, jelezze felénk az Ön által keresett sztereó erősítő típust és kollégáink mindent megtesznek annak érdekében, hogy a hőn áhított sztereó készüléket a lehető leghamarabb eljuttassák Önnek. A magyar e-kereskedelmi viszonyok ismeretében a Sounds-Good.hu online áruházban található az egyik legszínesebb, raktárról azonnal elérhető sztereó erősítő készülék kínálat, melyek közül biztosak lehetünk, hogy minden kedves Ügyfelünk ki tudja választani az általa keresett minőségi szintű sztereó erősítő készülék típust.

A számunkra megfelelő sztereó erősítő megtalálása az egyik legnehezebb és legidőigényesebb feladat sztereó rendszer kiépítésekor vagy a meglévő sztereó rendszer frissítésekor, hiszen a számos sztereó erősítő teszten illetve a műszaki adatokon túlmenően a leginkább fontos szempont az általa nyújtott hangminőség, sztereó anyagok hallgatása közben. Bemutatótermi bejelentkezés előtt javasolt alaposan átnézni a szórakoztató elektronikai áruházak kínálatát, hiszen számos sztereó erősítő elérhető az audiophile és online üzletekben, melyek ár/érték aránya sem elhanyagolható. Érdemes a műszaki paramétereket nem kizárólagos szempontként kezelni és inkább a választani kívánt sztereó erősítő méreteit és kinézetét is igyekezzünk helyesen megválasztani a családi béke fenntartása érdekében. Ha például hazaállítunk egy sok helyet elfoglaló sztereó készülékkel, akkor közel sem biztos, hogy párunk lelkesedéssel fogja fogadni az új erősítőt. Vásárlás előtt a HiFi erősítő méretét se hagyjuk figyelmen kívül, hiszen a döntés hozatal szerves része, hogy a választott készülék elférjen az adott média szekrényben vagy Hi-Fi állványon, a neki kialakított helyen. Egy igazán minőségi sztereó erősítő lélegzetelállító hangzást is képes elérni, a hozzá gondosan összeválogatott kábelekkel és hangfalakkal, ami a sztereó zenehallgatást egy teljesen új dimenzióba emeli. A kitűnő minőségű alkatrészekből és anyagokból megépített sztereó erősítők által akár élő koncerten vagy egy klasszikus hangversenyen érezhetjük magunkat, teljesen átélve a sztereó zene által nyújtott eufórikus érzetet. Ha kifejezetten igényesek vagyunk a zenei tartalmak tökéletes megszólaltatására, akkor nem engedhetünk a hangminőségből; kizárólag minőségi HiFi erősítő készüléket válasszunk!


Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.