Új Jelszó Kérése
Hivatalos forgalmazói garancia!

Tanúsítvány
SSL Certificate
TOP Termékek
Hírek, újdonságok
Partnereink

Hangfalszettek


A feltüntetett házimozi hangfalszettek egyedi szempontok szerint kerültek meghatározásra, de a kategória képek alatt megtalálhatja teljes házimozi hangfalszett kínálatunkat, ár szerint növekvő sorrendben.

Regisztráljon az 5 %-os azonnali kedvezményért!
A házimozi hangfalszett kiválasztásában leginkább azoknak van szükségük aktív segítségre, akik az első ilyen jellegű 5.1 vagy 7.1 felépítésű házimozi hangfal szettet telepítenék saját otthonukba. A minőségi megoldások kedvelői webáruházunkban minden kétséget kizáróan megtalálhatják azokat a házimozi hangfal szett összeállításokat, amelyek a magas minőséget keresők igényeit is kielégítik. Fontos az elején eldönteni, hogy melyik helyiségbe kívánjuk telepíteni a majdani hangfalszett konfigurációt. Többen vagyunk olyan helyzetben, hogy nem engedhetünk meg magunknak egy teljesen különálló zeneszoba kialakítását, így jobb híján a nappalinkban vagy egy különálló szobában alakítjuk ki a filmnézéshez és zenehallgatáshoz elengedhetetlenül szükséges házimozi hangfalszett rendszert. Kisebb nappalik esetében érdemes a túlzsúfoltság elkerülése érdekében olyan kompakt méretű hangsugárzókból összeállítani a hangsugárzó szettet, hogy a helytakarékosság elve is érvényesülni tudjon. Alapvetően kétféle hangfalszett összeállításról érdemes említést tenni; az egyik alternatíva a padlón álló hangfalak használata, amelyek jellemzően könnyedén elhelyezhetők a nappaliban. A másik alternatívát a helytakarékos hangfalszett elhelyezésre a falra szerelhető dobozok jelentik.

A házimozi 5.1 hangfalszett elhelyezése előtt érdemes alaposan megfontolni, hogy mit hova helyezünk. A klasszikusnak tekinthető méretekkel rendelkező padlón álló hangsugárzók remek alternatívák, hiszen rendkívül ízléses a kialakításuk és a megmunkálásuk, de méretükből fakadóan nem túlzottan helytakarékos megoldás, hiszen nem csak 1 pár hangsugárzóból áll egy házimozi 5.1 hangfalszett. Amennyiben a kiválasztáskor a helytakarékosság is a döntő szempontok között szerepel, abban az esetben a házimozi hangfal szettet alkotó hangsugárzók mérete inkább a kis mérettel rendelkező monitor hangsugárzók felé irányuljon. Az ilyen, kisméretű hangsugárzókból megalkotott házimozi hangfalszett is lehet teljesértékű, a megfelelő elhelyezés és installálás esetén.

Amennyiben műszaki vagy egyéb kérdések merülnek fel az általunk favorizált hangfalszettel kapcsolatban, érdemes kikérni tanácsokat és véleményeket az eladóktól. Fontos megjegyezni, hogy a különböző házimozi és Hi-Fi üzletek polcain a legkülönfélébb hangfal típusok foglalnak helyet. Ezek mindegyike rendelkezhet előnyös és kedvezőtlen tulajdonságokkal is, tehát 5.1 házimozi hangfalszett vásárlásánál nem létezik jó és rossz választás, csupán optimális és kevésbé optimális választásról ejthetünk szót.  Az 5.1 házimozi hangfalszett összeállítása során prioritásként a helyiség  adottságait kell elsőként figyelembe vennünk, ugyanis nagyon kevesen engedhetik meg otthonukban, hogy egy különálló mozi szobát építsenek, így a legtöbb esetben a házimozi a nappaliba vagy egy másik helyiségbe kerül. A házimozi 5.1 hangfalszett rendkívül helyigényes is lehet, ezért érdemes úgy elhelyezni a hangsugárzókat, hogy az a legjobban illeszkedjen a meglévő környezethez, a bútorokhoz.

Az 5.1-es házimozi hangfalszett kiválasztása során rengeteg döntést kell meghoznunk. Nagyon sokszor felmerül a gondolat vásárlás előtt, hogy melyik hangfal típust részesítsük előnyben hangfal szett összeállításakor, az álló hangsugárzót vagy az állványra helyezhető, kompaktabb méretű hangsugárzót. Mindkét hangsugárzó típus rendelkezik előnyös és hátrányos tulajdonságokkal, így inkább aszerint érdemes választani, hogy a rendelkezésre álló helyre melyik az a számunkra tökéletes hangfalszett megoldás, ami hosszú éveken keresztül ki tudja elégíteni az ilyen irányú igényeinket. Ha professzionális megoldásra van szüksége és igénye, akkor többféle hangsugárzó típus közül választhat. Általában az a leglényegesebb szempontok egyike, hogy milyen zenei műfaj hallgatására kívánjuk használni a megvásárolt házimozi hangfalszettet, ugyanis nem minden hangsugárzó muzsikál jól minden műfajon. Rengetegszer fordult már elő az a kellemetlen helyzet, hogy a vásárlást követően a házimozi hangfalszett tulajdonosa azzal szembesült, hogy az igen kicsi helyiségben a megvásárolt hangsugárzóknak egyszerűen nincs elegendő hely. A szakemberek ilyen helyzetek elkerülése érdekében azt tanácsolják, hogy a vásárlást megelőzően minden esetben fordítsunk figyelmet a házimozi 5.1 hangfalszett elhelyezésére; ha helytakarékos megoldás szükséges, akkor a kisebb monitor sugárzók és a falra szerelhető háttérsugárzók jelenthetnek ésszerű választást. Ezek szerencsére könnyedén felszerelhetők és ízléses módon megválasztható a helyük, de érdemes előre kalkulálni a helyigényükkel.

A házimozi hangfalszett kiválasztása igen összetett feladat, főleg ha nincsenek ilyen irányú tapasztalataink. Minden esetben a tiszta, minőségi megszólalás legyen az elsődleges szempont, hiszen a legtöbbünk szeretné az otthonában átélni egy valódi koncertterem vagy hangversenyterem atmoszféráját átérezni. A hangfal szett összeállítása során kiemelt helyen kell kezelnünk a helyiség méretbeli és egyéb adottságait, hiszen kevesen engedhetik meg maguknak a külön zene- vagy mozi szoba kialakítását, így a legtöbb esetben a hangsugárzó szett a nappaliba vagy egy másik, arra alkalmas helyiségbe kerül. A házimozi hangfalszett meglehetősen helyigényes, ezért érdemes úgy megválasztani a hangsugárzók helyét, hogy az a lehetőségekhez mérten a legjobban passzoljon a szoba környezetébe. Az átlagos méretű lakásokban ez általában problémát okoz, hiszen egy komolyabb, álló hangsugárzókat is tartalmazó hangfalszett nagyobb helyigényű, az átlagos méretű lakások pedig nem a tágas nappalikról elhíresültek. Éppen ezért érdemes körültekintően választani a számunkra megfelelő hangfalszett összeállítást, így megkímélhetjük magunkat a nagy méretű hangsugárzók okozta túlzsúfoltságtól. Sokan keressük azt a hosszú távra szóló alternatívát, amellyel a tökéletes hangzás és az igazi zenei élmény megvalósulhat. Ha igazi koncertélményre, a hangversenyeken átélhető zenei élményre vagy csak tökéletes házimozi élményre vágyunk, akkor mindenféleképpen hangfalszett kialakítása szükséges otthonunkban, ugyanis egy átlagos sztereó rendszer nem képes visszaadni a koncerttermek hangulatát vagy a moziban átélhető többcsatornás térhangzást. A végleges döntésünk előtt érdemes figyelembe venni a hangsugárzók technikai tulajdonságait is, hiszen ezek ugyan nagyon kis részben, de meghatározhatják, hogy a választani kívánt hangfalszett tökéletes választás számunkra vagy sem.

Online áruházunk kifejezetten a magas minőségi szintű hangfalszettek értékesítésére szakosodott, ahol a teljes hangfalszett kínálatra vonatkozóan hivatalos forgalmazói jótállással és ingyenes házhoz szállítással juttatjuk el a megrendelt szettet a megadott magyarországi szállítási címre. Köszönhetően az egyre bővülő hangfalszett készletünknek és a kedvező árak mellett történő megrendelés lehetőségének, a rendelt hangfalszettek kiszállítása akár következő munkanapon is lehetséges, amennyiben a kiválasztott szett megrendeléséről szóló igazolás 13 óra előtt megérkezik webáruházunk elérhetőségeinek valamelyikére, valamint a megrendelt hangfalszett rendelkezésre áll raktárunkban és kollégánk visszaigazolta Önnek a kiszállítás időpontját. Sounds-Good.hu webáruházunk látogatóinak tetszését vélelmezhetően maximális mértékben elnyeri a magas hangminőségre vonatkozó igények kielégítését célul kitűző hangfalszett kínálatunk, de amennyiben ez mégsem történne meg, akkor kérjük, jelezze felénk az Ön által keresett hangfalszett pontos megnevezését és kollégáink mindent megtesznek annak érdekében, hogy a szettet a lehető leggyorsabban eljuttassák Önnek. Az online kereskedelmi viszonyok ismeretében a Sounds-Good.hu webáruházban található az egyik legszínvonalasabb, raktárról azonnal elérhető, magas hangminőséggel rendelkező hangfalszett kínálat, melyek közül biztosak lehetünk, hogy minden kedves Ügyfelünk ki tudja választani az általa keresett hangfalszett összeállítást.

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.