Új Jelszó Kérése

Digit kábel - Optikai, koax, XLR

 Fő kategória >Kábelek & Állványok >Digit kábel - Optikai, koax, XLR

Reprezentatív digitális összekötő kábel kategóriánkban a különböző AudioQuest, QED, Black Rhodium optikai, koax, XLR kábelek ár szerint növekvő sorrendben kerültek megjelenítésre, így a bevezető alatt megtalálhatja a kategóriában található összes optikai, koax, XLR kábelt ár szerint növekvő sorrendben. Amennyiben még nem biztos a megvásárolni kívánt AudioQuest, QED, Black Rhodium kábelt illetően, állunk szíves rendelkezésére a tökéletes optikai, koax, XLR kábel kiválasztásában.


AudioQuest Forest digitális optikai kábel

Az AudioQuest Forest digitális optikai kábel a finoman polírozott, alacsony torzítású polimerszál vezetőjének köszönhetően már belépő szinten is kiváló minőséget képvisel.

 
10 850 Ft
Black Rhodium Beam Optical optikai kábel

Kérje egyedi ajánlatunkat!

Black Rhodium Beam Optical optikai kábel a Black Rhodium gyári szerelésű optikai kábel családjának tagja.

 
11 800 Ft
QED Performance optikai kábel

A QED  Performance optikai kábel a QED gyári szerelésű digitális összekötő kábel családjának felsőkategóriás tagja, mely számos elismerést tudhat magáénak.

 
15 990 Ft
AudioQuest Cinnamon digitális koax SPDIF kábel

Kérje egyedi ajánlatunkat!

Az AudioQuest Cinnamon Digital Coax SPDIF kábel a megnövelt ezüst tartalmú vezetőjének köszönhetően már a középkategóriában is kiváló minőséget képvisel az árkategóriájában.

 
16 410 Ft
AudioQuest Cinnamon optikai kábel

Kérje egyedi ajánlatunkat!

Az AudioQuest Cinnamon optikai kábel a finoman polírozott, alacsony torzítású polimerszál vezetőjének köszönhetően már középkategóriás szinten is kiváló minőséget képvisel.

 
18 080 Ft
AudioQuest Cinnamon AES/EBU XLR kábel

Kérje egyedi ajánlatunkat!

Az AudioQuest Cinnamon AES/EBU XLR digitális kábel a megnövelt ezüst tartalmú vezetőjének köszönhetően már a középkategóriában is kiváló minőséget képvisel az árkategóriájában.

 
21 980 Ft
QED Reference XLR 40 Analogue kábel

Kérje egyedi ajánlatunkat!
A QED  Reference Digital XLR kábel a QED gyári szerelésű analóg összekötő kábel családjának felsőkategóriás tagja, mely számos elismerést tudhat magáénak.

 
29 990 Ft
QED Reference optikai kábel

Kérje egyedi ajánlatunkat!
A QED  Reference optikai kábel a QED gyári szerelésű digitális összekötő kábel családjának felsőkategóriás tagja, mely számos elismerést tudhat magáénak.

 
34 990 Ft
AudioQuest Carbon koax kábel

Kérje egyedi ajánlatunkat!

Az AudioQuest Carbon Digital Coax SPDIF kábel az 5 % ezüst tartalmú vezetőjének köszönhetően már a felső kategóriában is kiváló minőséget képvisel az árkategóriájában.

 
44 230 Ft
AudioQuest Carbon AES/EBU XLR kábel

Kérje egyedi ajánlatunkat!

Az AudioQuest Carbon AES/EBU XLR digitális kábel az 5 % ezüst tartalmú vezetőjének köszönhetően már a felső kategóriában is kiváló minőséget képvisel az árkategóriájában.

 
44 230 Ft
AudioQuest Vodka optikai kábel

Kérje egyedi ajánlatunkat!

Az AudioQuest Vodka digitális optikai kábel a finoman polírozott, alacsony torzítású polimerszál vezetőjének köszönhetően már felsőkategóriás szinten is kiváló minőséget képvisel.

 
49 790 Ft
AudioQuest Coffee koax kábel

Kérje egyedi ajánlatunkat!

Az AudioQuest Coffee Digital Coax SPDIF kábel az 10 % ezüst tartalmú vezetőjének köszönhetően már az abszolút felső kategóriában képviselteti magát hangminőségével.

 
110 160 Ft
AudioQuest Coffee AES/EBU XLR kábel

Kérje egyedi ajánlatunkat!

Az AudioQuest Coffee AES/EBU XLR digitális kábel az 10 % ezüst tartalmú vezetőjének köszönhetően már az abszolút felső kategóriában képviselteti magát hangminőségével.

 
110 160 Ft
AudioQuest Diamond optikai kábel

Kérje egyedi ajánlatunkat!

Az AudioQuest Diamond digitális optikai kábel a finoman polírozott, alacsony torzítású polimerszál vezetőjének köszönhetően már felsőkategóriás szinten is kiváló minőséget képvisel.

 
138 810 Ft
AudioQuest Diamond koax kábel

Kérje egyedi ajánlatunkat!

Az AudioQuest Diamond Digital Coax SPDIF kábel a 100 % ezüst vezetőjének köszönhetően már az abszolút High-End kategóriában képviselteti magát hangminőségével.

 
228 110 Ft
AudioQuest Diamond AES/EBU XLR kábel

Kérje egyedi ajánlatunkat!

Az AudioQuest Diamond AES/EBU XLR digitális kábel a 100 % ezüst vezetőjének köszönhetően már az abszolút High-End kategóriában képviselteti magát hangminőségével.

 
228 110 Ft

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.