Új jelszó kérése

Digit kábel - Optikai, koax, XLR

 Fő kategória >Kábelek & Állványok >Digit kábel - Optikai, koax, XLR

Reprezentatív digitális összekötő kábel kategóriánkban a különböző AudioQuest, QED, Black Rhodium optikai, koax, XLR kábelek ár szerint növekvő sorrendben kerültek megjelenítésre, így a bevezető alatt megtalálhatja a kategóriában található összes optikai, koax, XLR kábelt ár szerint növekvő sorrendben. Amennyiben még nem biztos a megvásárolni kívánt AudioQuest, QED, Black Rhodium kábelt illetően, állunk szíves rendelkezésére a tökéletes optikai, koax, XLR kábel kiválasztásában.


AudioQuest Forest digitális optikai kábel

Az AudioQuest Forest digitális optikai kábel a finoman polírozott, alacsony torzítású polimerszál vezetőjének köszönhetően már belépő szinten is kiváló minőséget képvisel.

 
10 850 Ft
Black Rhodium Beam Optical optikai kábel

Black Rhodium Beam Optical optikai kábel a Black Rhodium gyári szerelésű optikai kábel családjának tagja.

 
11 800 Ft
QED Performance optikai kábel

A QED  Performance optikai kábel a QED gyári szerelésű digitális összekötő kábel családjának felsőkategóriás tagja, mely számos elismerést tudhat magáénak.

 
15 990 Ft
AudioQuest Cinnamon digitális koax SPDIF kábel

Az AudioQuest Cinnamon Digital Coax SPDIF kábel a megnövelt ezüst tartalmú vezetőjének köszönhetően már a középkategóriában is kiváló minőséget képvisel az árkategóriájában.

 
16 410 Ft
AudioQuest Cinnamon optikai kábel

Az AudioQuest Cinnamon optikai kábel a finoman polírozott, alacsony torzítású polimerszál vezetőjének köszönhetően már középkategóriás szinten is kiváló minőséget képvisel.

 
18 080 Ft
AudioQuest Cinnamon AES/EBU XLR kábel

Az AudioQuest Cinnamon AES/EBU XLR digitális kábel a megnövelt ezüst tartalmú vezetőjének köszönhetően már a középkategóriában is kiváló minőséget képvisel az árkategóriájában.

 
21 980 Ft
QED Reference XLR 40 Analogue kábel

A QED  Reference Digital XLR kábel a QED gyári szerelésű analóg összekötő kábel családjának felsőkategóriás tagja, mely számos elismerést tudhat magáénak.

 
29 990 Ft
QED Reference optikai kábel

A QED  Reference optikai kábel a QED gyári szerelésű digitális összekötő kábel családjának felsőkategóriás tagja, mely számos elismerést tudhat magáénak.

 
34 990 Ft
AudioQuest Carbon koax kábel

Az AudioQuest Carbon Digital Coax SPDIF kábel az 5 % ezüst tartalmú vezetőjének köszönhetően már a felső kategóriában is kiváló minőséget képvisel az árkategóriájában.

 
44 230 Ft
AudioQuest Carbon AES/EBU XLR kábel

Az AudioQuest Carbon AES/EBU XLR digitális kábel az 5 % ezüst tartalmú vezetőjének köszönhetően már a felső kategóriában is kiváló minőséget képvisel az árkategóriájában.

 
44 230 Ft
AudioQuest Vodka optikai kábel

z AudioQuest Vodka digitális optikai kábel a finoman polírozott, alacsony torzítású polimerszál vezetőjének köszönhetően már felsőkategóriás szinten is kiváló minőséget képvisel.

 
49 790 Ft
AudioQuest Coffee koax kábel

Az AudioQuest Coffee Digital Coax SPDIF kábel az 10 % ezüst tartalmú vezetőjének köszönhetően már az abszolút felső kategóriában képviselteti magát hangminőségével.

 
110 160 Ft
AudioQuest Coffee AES/EBU XLR kábel

Az AudioQuest Coffee AES/EBU XLR digitális kábel az 10 % ezüst tartalmú vezetőjének köszönhetően már az abszolút felső kategóriában képviselteti magát hangminőségével.

 
110 160 Ft
AudioQuest Diamond optikai kábel

Az AudioQuest Diamond digitális optikai kábel a finoman polírozott, alacsony torzítású polimerszál vezetőjének köszönhetően már felsőkategóriás szinten is kiváló minőséget képvisel.

 
138 810 Ft
AudioQuest Diamond koax kábel

Az AudioQuest Diamond Digital Coax SPDIF kábel a 100 % ezüst vezetőjének köszönhetően már az abszolút High-End kategóriában képviselteti magát hangminőségével.

 
228 110 Ft
AudioQuest Diamond AES/EBU XLR kábel

Az AudioQuest Diamond AES/EBU XLR digitális kábel a 100 % ezüst vezetőjének köszönhetően már az abszolút High-End kategóriában képviselteti magát hangminőségével.

 
228 110 Ft

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.