Új jelszó kérése
Hírlevél
HiFi & Házimozi ajánlatok
Tanúsítvány
SSL Certificate
Partnereink
Vásárlás - Árak - Termék leírás: Hangfal & Hangfalszett | Sztereó & Házimozi erősítő | USB DAC | Lejátszó


Denon AVR-X6300H házimozi erősítő

Denon AVR-X6300H
 • Denon AVR-X6300H
 • Denon AVR-X6300H
 • Denon AVR-X6300H
 • Denon AVR-X6300H
 • Denon AVR-X6300H
 • Denon AVR-X6300H
 • Denon AVR-X6300H
 • Denon AVR-X6300H
 • Denon AVR-X6300H
799 990 Ft799990
Raktáron van, azonnal tudjuk küldeni 
:
Hivatalos magyarországi garancia 
:
Ingyenes házhoz szállítás országosan 
:

Denon AVR-X6300H házimozi erősítőt a kíváló ár / érték arány, a kitűnő hangminőség és a rugalmas csatlakoztathatóság jellemzi.


| Hivatalos garancia | Díjtalan szállítás | Az árak tartalmazzák az Áfa-t, bruttó árak. |

| Regisztráció esetén 5 % azonnali törzsvásárlói kedvezmény! |

Kérje egyedi ajánlatunkat!

 

 • Denon AVR-X6300H házimozi erősítő - További funkciók (a Denon AVR-X4300H házimozi erősítőhöz képest)
  • 11x205W AV Receiver; 11.2 csatornás jelfeldolgozás
  • 11 nagy teljesítményű erősítő a fantasztikus 3D-s audio élményhez, hogy
  megtöltse a nagy szobákat is Denon hanggal
  • Monolit erősítő Design, Denon Custom Made tranzisztorokkal
  o Végső minőségű megépítés a referencia-osztályú audio élményhez
  • Dolby Atmos és DTS:X (legfeljebb 7.1.4, 2-csatornás erősítő hozzáadása
  nélkül); Auro-3D bővíthető
  o Teljes 3D-s hang opció, nincs szükség külső erősítőre

   

  Az AVForums szerint:
  "Végezetül az X6300H egy fantasztikus előadóművész mind filmeken és zenén is. De ennek a receivernek az a képessége, hogy olyan hatékonyan kezeli a teljes 11 csatornás konfigurációt - rögtön a kicsomagolást követően – pont ez az, ami azonnal megkülönbözteti a versenytársaitól."
  "... A benne levő Denon HEOS multiroom rendszer az egyik fő újdonság a receiverben: most már tele van hasznos funkciókkal, [...]"

   

  A HOME CINEMA CHOICE szerint:
  "…a Denon MultEQ XT32-t látványosan jó felhasználói felület és a beállítási eljárás jellemzi..."
  "...Ha az alkalmazásokról beszélünk,teljesen le vagyok nyűgözve, hogy mennyit fejlődött a Denon AVR Remote app, mióta utoljára használtam ... Az app jól illeszkedik a HEOS multiroom-hoz is ..."
  "Már el is felejtettem azt a vizuális és az akusztikus ünnepet, amit a "House of Flying Daggers" jelent, és most az AVR-X6300H teljesen modern, elegáns stílust kölcsönzött a 2004-es kínai harcművészeti klasszikusnak, különösen akkor, ha úgy döntöttünk, hogy megadjunk a módját: a 11 csatornás DTS Neural:X jelfeldolgozástól a natív DTS 5.1 felkeverésig .... Hozzátesz egy csodálatos háromdimenziós jelenlétet ehhez a darabhoz."
  "... Nem hiszem, hogy nem fogja beindítani a 11 csatornás Neural:X-et vagy Dolby Surround-ot, függetlenül a natív mix-től - ez tényleg nagyon jó."
  "A Denon nyílt és artikulált egyensúlya átragyog a sztereó zenén, tiszta és részletgazdag hangot szállítva..."
  "Egy technikai bűvészmutatvány, ragyogóan könnyen használható és elég jól megteremti a csillogó, 11-csatornás surround hangzást bármely filmnél. A Denon AVR-X6300H a bizonyíték arra, hogy az Atmos / DTS:X még natív 11 csatornás összetevők nélkül is lehet jó. Ez a friss, többrétegű hang egy nagy átfogó frissítést jelent a Dolby Digital DVD-khez felfelé..."
  "... és a valós kínálat szerint ez a megfelelő értéket képviseli"
  "A 11-csatornás AVR ellátja az Atmos és DTS: X beállításokat, miközben rendelkezik a kötelező funkciókkal és a mesés vezérlő alkalmazásokkal."


  Denon AVR-X6300H házimozi erősítő: a végső házimozi központ HEOS-szal és 11 csatornás monolitikus előfok tervezéssel! A Denon csúcskategóriás AVR-X6300H házimozi erősítő készüléke egy egyedülálló fejlesztés a cég történetében. Ez az első Denon AV Receiver 11 erősítő fokozattal, melynek mindegyik csatornája névleges 205 watt teljesítménnyel rendelkezik. Ez a Denon készülék a tökéletes válasz a mai 3D-s audio formátumokra, mivel az AVR-X6300H meg tud hajtani egy teljes 11 csatornás 3D házimozit is, nincs szükség további külső erősítőkre. Osztozik az AVRX4300H házimozi erősítővel annak összes technikai kifinomultságán - beleértve HEOS integrációt, a bonyolult videó részt és a csatlakoztatási lehetőségeket - de a Denon AVR-X6300H házimozi erősítő még ezen is túlmegy a további hang finomítási fejlesztéseivel. A diszkrét monolitikus erősítő kialakításban alkalmazott egyedi DHCT (Denon Nagy Áramerősségű Tranzisztorok) valóban növeli a referencia osztályú hang minőségét, megtöltve a házimozit meghökkentő tisztasággal, erővel, részletgazdagsággal és mélységgel. Aranyozott bemeneti/kimeneti csatlakozók és az újonnan kifejlesztett, átlátszó hangsugárzó csatlakozók is gondoskodnak a legjobb kapcsolatról a forrásokból és a hangsugárzók felé.

  Eltekintve a műszaki kiválóságtól, elmodható, hogy a Denon mindig is élen járt a készülékei használhatóságában és az egyszerű kezelésében. Tovább fokozza a kényelmes működtetést a HEOS App, az új Denon AVR-X6300H házimozi erősítő Remote App az iOS és Android készülékekhez, valamint a Kindle Fire-hoz, így vezérelni tudjuk az összes alapvető AVR funkciót. Az exkluzív Denon Setup Assistant és a Quick Start Guide által egy Denon AVR-X6300H házimozi erősítő beállítása gyors és egyszerű. Az Audyssey MultEQ XT32 automatikus terem akusztika bemérő és korrekciós rendszer beállítja a telepített hangsugárzókat az adott szoba akusztikájához, a legsimább, legtermészetesebb hangkép elérésével. Az Audyssey Dynamic Volume valós idejű hangerő-szabályozás, míg az Audyssey Dynamic EQ feljavítja a rendszer térhatású hangzását alacsony hangerő mellett is. Ez az egész csomag egyidőben gondoskodik a gondtalan működtetéséről és az egyszerű kezelhetőségéről.


  Hangfal HiFi erősítő házimozi erősítő lejátszó dac vásárlás.

  Hivatalos garancia - Díjtalan szállítás - Akció - Kedvező ár

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.